hoe verwijder ik een raid-account?

Antwoorden

Raid-accounts kunnen worden verwijderd door deze stappen te volgen:

  1. Log in op uw account en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Klik op Raids en klik vervolgens op de raid die je wilt verwijderen.
  3. Aan de rechterkant van het scherm, onder Accountgegevens, is er een knop Raid-account verwijderen. Klik op deze knop om het verwijderingsproces te starten.

hoe verwijder ik een raid-account?

Raid Shadow Legends-account verwijderen – Plarium

Kan ik een Plarium-account verwijderen?

Ja, u kunt een Plarium-account verwijderen. Ga hiervoor naar de pagina “Mijn account” en klik op de link “Mijn account deactiveren”. Nadat u uw account heeft gedeactiveerd, wordt uw account binnen 24 uur verwijderd.

Hoe verwijder ik RAID: Shadow Legends?

Om RAID Shadow Legends te verwijderen, opent u het Configuratiescherm van Windows en navigeert u naar Systeem en beveiliging > Opslag. Daar vind je een lijst met al je opslagapparaten. selecteer RAID Shadow Legends en klik op de knop Verwijderen.

Kun je twee RAID-accounts hebben?

Ja, u kunt twee RAID-accounts hebben. Houd er echter rekening mee dat twee RAID-accounts tweemaal de schijfruimte in beslag nemen dan een enkele RAID-account.

Hoe maak ik een tweede raid-account aan?

Om een ​​tweede raid-account aan te maken, moet je eerst een nieuw personage maken in hetzelfde rijk als je huidige raid-account. Zodra je je nieuwe personage hebt gemaakt, moet je met een GM in de gamewereld praten en verzoeken om over te worden geplaatst naar je nieuwe raid-team.

Kan ik mijn raid-account resetten?

  hoe fortnite scherm te splitsen op ps4?

Het resetten van je raid-account is niet mogelijk.

Kan ik mijn RAID: Shadow Legends-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Helaas is het niet mogelijk om je RAID Shadow Legends-account te verwijderen. Je account is gekoppeld aan je Steam-ID en kan niet worden verwijderd zonder die informatie.

Hoe herstart je RAID: Shadow Legends?

Om RAID Shadow Legends opnieuw te starten, moet u uw server uitschakelen, de harde schijf(en) uit de RAID verwijderen en vervolgens de harde schijf(en) vervangen.

Kan ik mijn RAID: Shadow Legends-account koppelen?

U kunt uw account helaas niet koppelen.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres op RAID: Shadow Legends?

Volg deze stappen om uw e-mailadres op RAID Shadow Legends te wijzigen:
Log in op je account op de website van de game.
Klik op “Uw account” in de rechterbovenhoek van de pagina.
Klik onder ‘Profiel’ op ‘E-mail’.
Voer uw nieuwe e-mailadres in het veld “E-mailadres” in en klik op “Wijzigingen opslaan”.

Hoe verwijder ik raid van mijn pc?

Raid kan worden verwijderd door het uit te schakelen in het BIOS of door een hulpprogramma te gebruiken.

Hoe maak je een Plarium-account aan?

Om een ​​Plarium-account aan te maken, moet u eerst een gratis account aanmaken. Nadat u uw gratis account heeft aangemaakt, kunt u inloggen en een nieuw account aanmaken.

Hoe kom ik in contact met Plarium?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om contact op te nemen met Plarium kan verschillen, afhankelijk van het probleem dat u ondervindt. Enkele veelgebruikte methoden om contact op te nemen met Plarium zijn onder meer e-mailen [email protected]een vraag stellen op de officiële Plarium-forums of rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice via telefoon of chat.

  hoe verander je je verjaardag op de cash-app?

Hoe verwijder je spelgegevens op de iPhone?

Er zijn een paar manieren om gamegegevens op een iPhone te verwijderen. Een manier is om naar de App Store te gaan, de game te selecteren die je wilt verwijderen en op de drie regels in de linkerbenedenhoek van het scherm te tikken. Tik vervolgens op “App verwijderen”. Als je de game hebt gedownload van een app store van derden, moet je eerst de app van je apparaat verwijderen en daarna de gamegegevens.

Hoe verwijder ik Plarium op Mac?

Er zijn twee manieren om Plarium op een Mac te verwijderen:
Gebruik de Mac App Store. Zoek naar “Plarium” en verwijder de app.
Gebruik de Terminal. Open Terminal en typ “sudo uninstall plarium” zonder de aanhalingstekens.

Hoe verwijder ik mijn Rise of Empire-account?

Om uw account te verwijderen, gaat u naar https://www.riseofempire.com/account-management en klikt u op de link “mijn account verwijderen”.