hoe spraakbesturing op de afstandsbediening van Samsung TV uit te schakelen?

Antwoorden

  1. Om stembediening op een Samsung TV-afstandsbediening uit te schakelen, houdt u eerst de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt.
  2. Laat vervolgens de knop los om spraakbesturing uit te schakelen.

Spraakgids uitschakelen op Samsung TV

Spraakgids uitschakelen op Samsung TV

Hoe schakel ik de stemassistent op de Samsung-afstandsbediening uit?

Om de stemassistent op de Samsung-afstandsbediening uit te schakelen, opent u eerst de instellingen van de telefoon en selecteert u ‘over de telefoon’. Selecteer in het gedeelte ‘Over de telefoon’ onder ‘software’ de optie ‘spraakassistent’. Selecteer vervolgens onder “instellingen” de optie “spraakassistent gebruiken” en schakel het selectievakje “spraakassistent inschakelen” uit.

Hoe schakel ik automatische spraak uit op mijn Samsung TV?

Er zijn een paar manieren om automatische spraak op Samsung-tv’s uit te schakelen. Een manier is om naar het menu “Instellingen” te gaan en “Auto Voice” te selecteren. Vervolgens kunt u op de knop “Uitschakelen” klikken.

Hoe schakel ik spraakbegeleiding uit?

Om de spraakgids uit te schakelen, opent u de app en gaat u naar het gedeelte ‘Instellingen’. Selecteer daar “Spraakgids” en vervolgens “Uitschakelen.

Hoe schakel ik voice-over uit op mijn afstandsbediening?

Er zijn een paar manieren om voice-over op een afstandsbediening uit te schakelen:
Open de instellingen van het apparaat en selecteer “Voice Over” in het menu “Opties”.
Wijzig de voice-over-instelling op uw apparaat in “Uit” of “Geen”.
Op sommige apparaten kunt u op de aan/uit-knop drukken en vervolgens de volumeknop gebruiken om voice-over uit te schakelen.

Waarom heeft mijn tv ineens een verteller?

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom uw tv plotseling een verteller heeft. Een mogelijkheid is dat de tv is gehackt en iemand probeert toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Een andere mogelijkheid is dat je de functie hebt ingeschakeld om een ​​verhaal of lezing van je favoriete spreker te horen.

  hoe 42110-fout itunes op Windows en Macs op te lossen?

Waarom krijg ik audiodescriptie op mijn tv?

Sommige tv’s worden geleverd met Audiobeschrijving, een functie waarmee u naar audio kunt luisteren terwijl u tv kijkt. Deze functie is handig omdat het u kan helpen begrijpen wat er op het scherm gebeurt en het tv-kijken leuker kan maken.

Hoe schakel ik de beschreven video uit op mijn Samsung TV?

Er zijn een paar manieren om de beschreven video op uw Samsung TV uit te schakelen. Een manier is om op de aan/uit-knop te drukken en ongeveer 10 seconden te wachten totdat de tv wordt uitgeschakeld. Een andere manier is om het menu te openen en ‘Instellingen’ te selecteren. Selecteer vervolgens onder ‘Video’ de optie ‘Beschreven video uitschakelen’.

Waarom kan ik de spraakgids op Samsung TV niet uitschakelen?

Er is mogelijk een probleem met de firmware van uw tv. Probeer het uit en weer in te schakelen.

Waarom praat mijn Samsung?

Er zijn een paar redenen waarom uw Samsung mogelijk praat. Een reden kan zijn dat het probeert verbinding te maken met het netwerk of telefoontjes te ontvangen. Als uw Samsung niet goed verbinding maakt, kunt u proberen te controleren of er een stroomstoring is, of er een probleem is met de telefoon zelf of dat er iets mis is met de modem in uw huis.

Waarom staat Audiobeschrijving aan?

Audiobeschrijving is ingeschakeld om informatie te geven over de audio-inhoud van een webpagina, zodat mensen met een gehoorbeperking beter kunnen begrijpen waar ze naar luisteren.

Waarom kun je TalkBack nog niet uitschakelen?

  heeft de cash-app nu problemen?

TalkBack is standaard ingeschakeld en het is noodzakelijk om het te gebruiken om naar audiocontent te luisteren.

Is audiodescriptie vereist?

Voor sommige evenementen, zoals concerten, is geen audiobeschrijving vereist. In die gevallen kan de evenementorganisator ervoor kiezen om zelf audiobeschrijvingen te verstrekken.