hoe post je in een Facebook-groep op de iPhone?

Antwoorden

  1. Er zijn een paar manieren om berichten te plaatsen in een Facebook-groep op een iPhone. U kunt op de groepsnaam in uw nieuwsfeed tikken en vervolgens op de knop ‘Toevoegen’ onder aan het scherm tikken.
  2. Van daaruit kunt u uw opmerking invoeren en uw bericht delen. Je kunt ook de groepspagina openen vanuit de App Store en op de knop ‘Posten’ bovenaan het scherm tikken.

hoe post je in een Facebook-groep op de iPhone?

hoe je vanaf je telefoon anoniem een ​​bericht op een Facebook-groep kunt plaatsen

Hoe plaats ik een bericht in een groep op Facebook Iphone App?

Om naar een groep op de Facebook iPhone-app te posten, opent u eerst de groep en tikt u vervolgens op de knop “Delen” in de rechterbovenhoek. Tik in het volgende scherm op “Post to Group”. U kunt nu uw bericht typen en op ‘Verzenden’ klikken.


Hoe deel je een bericht via de telefoon met een groep op Facebook?

Als je aan de telefoon bent, kun je een bericht delen door het bericht ingedrukt te houden en vervolgens ‘Bericht delen’ te selecteren.

Waarom kan ik geen berichten plaatsen in een groep op Facebook?

Je kunt mogelijk geen berichten plaatsen in een groep op Facebook als je geen toestemming hebt van de beheerder van de groep.

Hoe plaats je een bericht op een groepspagina op Iphone?

Om naar een groepspagina op een iPhone te posten, opent u eerst de pagina in Safari. Tik op de deelknop (drie regels naar beneden vanaf de bovenkant) en selecteer Posten naar groep in het menu. Voer het groepsadres in en tik op Posten.

  verstuurt de cash-app sms-berichten?

Hoe plaats ik een bericht naar een groepslid?

Er zijn een paar manieren om berichten te plaatsen naar een groepslid op Quora. U kunt de knop “Een nieuw bericht plaatsen” in het groepsprofiel gebruiken, of u kunt een e-mailbericht naar het e-mailadres van de groep sturen.

Hoe plaats ik alleen berichten in een groep op Facebook?

Als je iets wilt posten in een groep op Facebook, moet je eerst een groep maken. Nadat je de groep hebt gemaakt, ga je naar het tabblad ‘Posts’ op de pagina van je groep en selecteer je ‘Post to Group’.

Hoe plaats ik een bericht op een groepspagina?

Om op een groepspagina op Quora te posten, moet je eerst een account aanmaken. Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je lid worden van de groep door op de link in de titel van de groep te klikken. Als je eenmaal in de groep zit, kun je posten door op de knop “Een antwoord plaatsen” onderaan de groepspagina te klikken.

Hoe plaats ik een bericht in een groep in een groep op Facebook?

Er zijn een paar manieren om berichten in een groep op Facebook te plaatsen. Je kunt de “Post to Group”-knop op de groepspagina gebruiken, of je kunt de “Post to Page”-knop op je eigen pagina gebruiken en de groepsnaam in de titel van het bericht opnemen.

Hoe open ik de deelknop op Facebook?

Ga op het bureaublad naar Facebook.com en log in. Klik op de drie regels in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm en selecteer ‘Instellingen’. Klik onder ‘Algemeen’ op de knop ‘Delen’. Open op mobiel de Facebook-app en tik op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm. Tik op “Instellingen” en tik vervolgens onder “Algemeen” op de knop “Delen”.

  hoe opmerkingen op Facebook mobiel te verwijderen?

Waarom kan ik mijn Facebook-paginabericht niet delen?

Facebook-berichten zijn ontworpen om te worden gedeeld met vrienden. Als je een bericht wilt delen met iemand die niet op Facebook zit, kun je de link e-mailen of op een openbare blog of website plaatsen.

Hoe deel ik een bericht op Facebook zonder de deelknop?

U kunt berichten op Facebook delen door op de drie regels in de linkerbovenhoek van het bericht te klikken en vervolgens ‘Delen’ te selecteren.


Waarom kan ik geen berichten op Facebook plaatsen vanaf mijn telefoon?

Er zijn een paar dingen die fout kunnen gaan als je vanaf je telefoon iets op Facebook probeert te posten. Zorg er eerst voor dat je de nieuwste versie van de Facebook-app hebt geïnstalleerd. Als je niet over de nieuwste versie beschikt, kun je mogelijk geen berichten plaatsen vanaf je telefoon. Ten tweede, zorg ervoor dat uw telefoon is verbonden met internet en dat uw Facebook-account actief is. Ten derde, zorg ervoor dat de batterij van uw telefoon volledig is opgeladen.

Kan iedereen posten in een Facebook-groep?

Ja, iedereen kan posten in een Facebook-groep.

Wat doe je als je niet op Facebook kunt posten?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je niet op Facebook kunt posten. Ten eerste kunt u proberen een andere browser te gebruiken. Als dat niet werkt, probeer dan uit te loggen en weer in te loggen. Als dat nog steeds niet werkt, kun je proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ten slotte, als geen van deze werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Facebook-ondersteuning.

  hoe maak je een koffiepot schoon met zout?

Als je iets in een groep op Facebook plaatst, wordt dit dan weergegeven?

Nee dat doet het niet.