hoe een ps4-abonnement opzeggen?

Antwoorden

  1. Om je PS4-abonnement op te zeggen, ga je naar je accountbeheerpagina en selecteer je Abonnementen. Selecteer onder het actieve abonnement Abonnement opzeggen.

PS Plus-abonnement ANNULEREN op PS4

HOE JE ABONNEMENTEN OP PS4 ANNULEREN?

Waarom kan ik mijn PlayStation Plus-abonnement niet opzeggen?

Er zijn een paar redenen waarom je je PlayStation Plus-abonnement mogelijk niet kunt opzeggen. Ten eerste, als u een actief abonnement hebt en de service gedurende een periode van zes maanden niet gebruikt, verloopt uw ​​abonnement en wordt het automatisch verlengd. Ten tweede, als je een abonnement hebt dat is opgeschort of beëindigd, kun je het niet opnieuw activeren via de PlayStation Store.

Hoe zeg ik mijn abonnement op ps4 op?

Volg deze stappen om je abonnement op PS4 op te zeggen:
Selecteer in het hoofdmenu “Instellingen”
Selecteer “Accountbeheer”
Selecteer “Abonnementen”
Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen en druk op de knop “Abonnement opzeggen”
U wordt gevraagd om uw opzegging te bevestigen en vervolgens wordt uw abonnement opgezegd.

Hoe stop ik automatische verlenging op ps4?

Er zijn een paar manieren om automatische verlenging op je PlayStation 4 te stoppen. Je kunt automatische updates uitschakelen of je abonnementstype wijzigen in handmatig.

Hoe stop ik automatische betalingen op PSN?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om automatische betalingen op PSN te stoppen, kan verschillen afhankelijk van uw specifieke situatie. Enkele tips om automatische betalingen op PSN te stoppen, zijn onder meer het uitschakelen van automatische betalingen voor specifieke accounts, contact opnemen met de Sony-klantenondersteuning over het probleem of zelfs een geschil indienen bij uw bank.

  hoe te tekenen op video's iphone?

Kun je PlayStation nu niet annuleren?

Ja, je kunt je PlayStation-account annuleren. Ga hiervoor naar de PlayStation-website en log in. Selecteer vervolgens ‘Account’ in het menu aan de linkerkant. Klik op de pagina “Accountinfo” op de link “Abonnement opzeggen”. U wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Bel ons klantenservicenummer op 1-866-922-9676 om uw abonnement te annuleren.

Hoe neem ik contact op met Playstation-ondersteuning?

Er zijn een paar manieren om contact op te nemen met Playstation-ondersteuning.
De eerste manier is via het Playstation Network. Als je problemen hebt met je account of hulp nodig hebt bij een game, kun je naar de PlayStation Network-website gaan en hulp zoeken.
De tweede manier is via de Playstation-app op je telefoon. Als je problemen hebt met je account of hulp nodig hebt bij een game, kun je de Playstation-app openen en naar hulp zoeken.

Kan ik mijn geld terugkrijgen voor PS Plus?

Ja, PS Plus kan worden terugbetaald als dit binnen 30 dagen na aankoop is.

Is de PlayStation-livechat geopend?

De livechat van PlayStation is momenteel niet geopend.

Hoe stuur ik een e-mail naar PlayStation?

Om een ​​e-mail naar PlayStation te sturen, open je de e-mailapp op je telefoon en log je in met je PSN-account. Van daaruit kunt u het bericht selecteren dat u wilt verzenden en op verzenden klikken.

Hoe krijg ik mijn geld terug op de ps4?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het proces voor het verkrijgen van een terugbetaling op een PlayStation 4 varieert afhankelijk van het land waar je woont en de winkel waar je je console hebt gekocht. Enkele tips voor het verkrijgen van restitutie op een PlayStation 4 kunnen zijn: contact opnemen met de winkel waar je je console hebt gekocht en een retournering of restitutie aanvragen, of de PlayStation-ondersteuningswebsite bezoeken en een verzoek om restitutie indienen.

  is cash app flash beloningen echt?

Staat PlayStation-ondersteuning open?

Er is geen definitief antwoord, aangezien Sony geen officiële verklaringen over de kwestie heeft vrijgegeven. Sommige onofficiële kanalen suggereren echter dat PlayStation-ondersteuning mogelijk niet openstaat voor alle ontwikkelaars.

Hoe kan ik mijn PSN resetten zonder e-mail?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om je PSN-account opnieuw in te stellen, kan verschillen afhankelijk van je individuele situatie. Sommige methoden die echter voor anderen kunnen werken, zijn: contact opnemen met de klantenservice via telefoon of online chat, uw account herstellen vanuit een back-upbestand of uw account verwijderen en een nieuwe maken.

Kun je een PlayStation-account verwijderen?

Ja, je kunt een PlayStation-account verwijderen. Ga hiervoor naar het gedeelte ‘Accountbeheer’ van je PlayStation Network-accountinstellingen en selecteer de optie ‘Account verwijderen’.

Welk e-mailadres gebruikt PlayStation?

PlayStation gebruikt een eigen e-mailsysteem.